Canibalism în capitala Spaniei. Un bărbat şi-a ucis mama şi a mâncat-o, împărţind-o cu câinele familiei

Un bărbat din Madrid a fost trimis în judecată după ce și-ar fi ucis mama, apoi i-ar fi tranșat corpul și mâncat carnea.

22 apr. 2021, 12:10
Canibalism în capitala Spaniei. Un bărbat şi-a ucis mama şi a mâncat-o, împărţind-o cu câinele familiei

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat pentru canibalism în 2019, după ce poliția a mers la locuința femeii în vârsta de 66 de ani, la solicitarea unei cunoștințe. Polițiștii au găsit bucăți din corpul femeii împrăștiate prin apartament, dar și unele părți păstrate în caserole de plastic, potrivit BBC.

Acuzatul a declarat în instanță că nu-și aduce aminte să-și fi dezmembrat și mâncat mama. Înainte să fie arestat, bărbatul suferea de o tulburare de personalitate și era consumator de droguri.

Potrivit presei spaniole, acuzatul era cunoscut forțelor de poliție pentru că avea un istoric de violență față de mama lui, María Soledad Gómez, și că la momentul arestării el încălcase un ordin de restricție obținut de femeie.

Citeşte şi Un canibal a fost arestat în Germania. Oamenii legii au descoperit oasele victimei într-un parc

Poliția a descris în instanță situația găsită în locuința din Madrid în februarie 2019. Potrivit El Mundo, o parte din rămășițele femeii erau gătite, în timp ce altele se aflau depozitate în caserole.

Bărbatul acuzat de canibalism avea 26 de ani atunci și le-a mărturisit polițiștilor că și-a strangulat mama, apoi a mâncat o parte din trupul ei, iar unele bucăți i le-a dat câinelui.

Citeşte şi Crimă şocantă în Cluj. Un bărbat şi-a ucis mama