Un canibal a fost arestat în Germania. Oamenii legii au descoperit oasele victimei într-un parc

Oamenii legii din Germania au arestat un bărbat suspect de crimă și acte de canibalism după ce au găsit oasele unei victime într-un parc din Berlin.

20 nov. 2020, 15:25
Un canibal a fost arestat în Germania. Oamenii legii au descoperit oasele victimei într-un parc

Un canibal a fost arestat. Criminaliștii germani au stabilit că oasele aparțin unui bărbat în vârstă de 44 de ani care a dispărut în urmă cu aproximativ două luni. Agresorul a fost descoperit cu ajutorul câinilor care au condus polițiștii la apartamentul acestuia. Bărbatul ar fi un profesor de matematică în vârstă de 41 de ani.

Citește și: Contul de Instagram al Papei Francisc a apreciat o poză cu un model brazilian aproape dezbrăcat. Anchetă de proporţii la Vatican

Rămășițele umane au fost găsite în data de 8 noiembrie de către mai mulți cetățeni care se plimbau prin parc. Un polițist a declarat pentru cotidianul BZ ca unul dintre oase era complet lipsit de carne și că au existat și alte indicii care i-au făcut să suspecteze că bărbatul ar fi fost victima unui canibal.

Un canibal a fost arestat. Victima, un inginer electric, și-ar fi părăsit apartamentul aproape de miezul nopții pe 5 septembrie și fusese dat dispărut ulterior de către colegii de apartament.

Presa din Germania compara cazul cu cel al lui Armin Meiwes, un canibal german încarcerat pe viață în anul 2006. Bărbatul și-a cunoscut victima pe internet, într-o cameră de chat destinată celor interesați de canibalism. Mai mult decât atât, acesta a filmat momentul în care și-a ucis victima, un bărbat de 43 de ani.

Germania reduce perioada de carantină de la 14 la 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, marţi, că autorităţile germane au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania, în special cu privire la regimul de carantină în cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din România.

„Măsurile sunt aplicabile începând cu data de 8 noiembrie 2020 şi vizează, în principal, reducerea perioadei de carantină obligatorie de la 14 la 10 zile, precum şi restrângerea semnificativă a posibilităţii de exceptare de la măsura carantinei prin prezentarea unui test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat anterior intrării pe teritoriul german. Astfel, conform informaţiilor comunicate de autorităţile germane, perioada de carantină poate fi suspendată anterior expirării termenului standard de 10 zile numai dacă persoana în cauză efectuează un test pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, începând cu a cincea zi după intrarea în Republica Federală Germania, şi doar de la momentul comunicării unui rezultat negativ al testării. De asemenea, persoanele care sosesc din zone de risc trebuie să îşi înregistreze datele personale prin intermediul paginii de internet: www.einreiseanmeldung.de”, a anunţat, marţi, MAE.