CANIBALUL din Nouilhan: A FIERT LIMBA şi INIMA unui nonagenar şi le-a preparat cu FASOLE

Un fost militar francez care a făcut misiuni în Afganistan este suspectat de omor şi canibalism, după ce s-a găsit carne de om într-o farfurie, lângă corpul unui bătrân pe care militarul susţine că l-a ucis, după care i-a mâncat inima, au anunţat, luni, procurorii francezi.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 15:51
CANIBALUL din Nouilhan: A FIERT LIMBA şi INIMA unui nonagenar şi le-a preparat cu FASOLE

Bucăţi de carne umană au fost găsite în farfurie„, a declarat, pentru AFP, procurorul Chantal Firmigier – Michel, care conduce ancheta asupra crimei comise pe 15 noiembrie, la Nouilhan (sud-vest), de către Jérémy Rimbaud, în vârstă de 26 de ani, un fost caporal care a efectuat misiuni în Afganistan, scrie Mediafax.

Tânărul a declarat, după ce a fost arestat, că s-a „supus unui mesaj de origine superioară„. Un examen psihiatric arată ce se afla în „delir mistic”, informează Mediafax.

Analizele au coroborat spusele lui Jérémy Rimbaud, internat în prezent la psihiatrie. Tânărul le-a spus anchetatorilor că a prelevat şi mâncat, după ce le-a fiert, inima şi limba nonagenarului, după ce l-a ucis prin lovire cu un instrument de metal, pentru că voci îl îndemnau să facă acest lucru.

Citeşte şi Mărturii halucinante: Foametea cruntă îi face pe nord-coreeni să îşi mănânce propriii copii

Anchetatorii au găsit pe masă carne gătită cu fasole verde. Autopsia a confirmat că o parte a inimii bărbatului în vârstă de 90 de ani a fost extrasă din cutia toracică şi că limba i-a fost secţionată.

Anchetatorii vor verifica dacă Jérémy Rimbaud a mâncat carnea după ce a gătit-o. Analizele nu permit încă o confirmare a acestui lucru, dar s-ar putea să existe o urmă de muşcătură pe carne, ceea ce ar putea acredita versiunea tânărului despre fapte, a declarat procurorul de caz.