Canicula ne bagă la apă şi ne omoară. Val de tragedii, un bărbat a fost scos înecat de pe fundul bazinului

Un bărbat de aproximativ 65 de ani a murit, duminică, în bazinul pentru adulţi al Ştrandului Municipal din Piatra Neamţ. El a fost observat la fundul bazinului de către salvamari şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, fără rezultat însă.

03 iul. 2022, 16:44
Canicula ne bagă la apă şi ne omoară. Val de tragedii, un bărbat a fost scos înecat de pe fundul bazinului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat a fost scos din piscină, din Ştrandul Piatra Neamţ, înecat, în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea identităţii bărbatului„, a anunţat Poliţia Neamţ.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanţele producerii acestui eveniment.

Citeşte şi Soţii care s-au înecat în râul Timiş, sub privirile disperate ale copiilor lor, au fost înmormânaţi. Imagini sfâşietoare, toată familia e dărâmată de durere

În cursul zilei de azi un bărbat de aproximativ 65 de ani a decedat la bazinul pentru adulţi din Ştrandul Municipal. Bărbatul a intrat în piscina mare din Ştrand, iar la scurt timp după a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari. Aceştia l-au scos imediat la suprafaţă, fiind chemat şi asistentul medical din Ştrand, care i-a acordat primul ajutor.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul. Cauzele decesului vor fi stabilite de către medicii legişti. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi în aceste momente grele„, au arătat reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ.

Citeşte şi O actriţă celebră a murit înecată! A jucat în serialele preferate ale românilor

Incidentul vine la o zi după dubla tragedie din comuna Horia, tot din judeţul Neamţ, unde doi frați au murit înecați în apele râului Moldova. Trupul băiatului de 18 ani care s-a înecat sâmbătă, în râul Moldova, a fost găsit duminică după-amiază, iar sora lui, în vârstă de 17 ani, care a fost scoasă din apă şi resuscitată de către echipajul de prim ajutor ajuns la faţa locului a decedat ulterior la spital.