CANNES 2015: Actriţei Andie MacDowell i s-a rupt rochia chiar înainte de a păşi pe covorul roşu

CANNES 2015. Actrița Andie MacDowell a trecut printr-un incident neplăcut cu un sfert de oră înainte să pășească sămbătă pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes: rochia i s-a rupt chiar când a ieșit din cameră, relatează luni 7sur7.be.

18 mai 2015, 16:24

CANNES 2015. Totul era bine stabilit de câteva ore: rochia fusese aleasă și îmbrăcată, actrița era coafată, machiată, gata să urce treptele spre Palatul Festivalurilor ca demnă reprezentantă a produselor L’Oreal. Însă, când a ieșit din cameră, i s-a rupt rochia, potrivit Agerpres.

Potrivit Paris Match, cei din jurul ei s-au gândit să o coasă pe ea, ca să câștige timp, dar Andie MacDowell a optat pentru o rochie de dantelă Ralph & Russo, pe care a îmbrăcat-o repede și, la ora fixată, a pășit pe covorul roșu, la proiecția filmului ‘Sea of Trees’ de Gus Van Sant. Nu se poate ca incidentul să nu fi produs un stres în plus, dar Andie MacDowell nu a lăsat să se vadă nimic odată ce a pus piciorul pe covorul roșu și a adresat fotografilor un zâmbet radios, încheie 7sur7.be.

Filme de Corneliu Porumboiu şi Radu Muntean, în secţiunea Un Certain Regard de la Cannes