Anamaria, impact fatal într-un copac. Destinul crunt al cântăreţei moarte la 36 de ani. Şi-a presimţit moartea după decesul soţului

Moartea unei tinere cântărețe, într-un cumplit accident de circulație, a răvășit lumea folclorului. Anamaria Pop avea doar 36 de ani și era mama a doi băieți pe care-i creștea singură, după ce, în urmă cu opt ani îi murise soțul. De atunci, o măcina gândul că ea îl va urma curând și copiii ei vor rămâne orfani și de mamă. În ziua fatidică, Anamaria mergea să cânte la un eveniment. Destinul ei s-a frânt la marginea drumului, în mașina făcută zob după ce s-a izbit de un pom. 

06 mart. 2020, 07:44

Viața a încercat-o din greu pe Ana Maria Pop. Soțul i-a murit în urma unui atac cerebral iar ea și-a crescut singură cei doi băieți. Alexandru și Denis erau sufletul ei și a făcut tot posibilul să nu le lipsească nimic. Vreme de opt ani le-a fost și mamă și tată. Muncea zi și noapte, mergea la toate evenimentele unde era chemată să cânte și nu refuza niciun contract.

În ziua fatidică Ana Maria plecase la un eveniment la Baia Sprie. Cu 25 de kilometri înainte să ajungă la destinație, drumul ei s-a oprit brusc în comuna Cicârlău. Și-a pierdut cunoștința, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un pom de la marginea drumului. Încercările echipajului medical de a o resuscita au eșuat iar Anamaria nu a putut fi salvată. Ca o ironie a sorții, tânăra artistă era și voluntar la serviciul de Ambulanță Maramureș și a fost pusă de multe ori în situația de a ajuta victimele accidentelor rutiere. Alexandru, fiul ei cel mare, în vârstă de 19 ani a aflat la telefon că mama lui nu mai este.

„Oboseala excesivă și problemele de sănătate din ultimele luni de viață și-au spus cuvântul. De multe ori a leșinat prin casă. Noroc că ne aflam acolo, altfel cine știe ce se mai întâmpla”, povestea Alexandru, băiatul ei cel mare.

În ultimii ani, o premoniție sinistră a chinuit-o. După moartea soțului, Anamaria le spunea apropiaților că simte că și ea îl va urma curând și se temea că nu va mai apuca să-și vadă copiii crescând.

Cele mai negre gânduri au devenit realitate într-o fatidică după-amiază de duminică, atunci când pentru AnaMaria Pop timpul și-a oprit scurgerea într-un mod brutal. Era 18 august 2019, ziua în care băieții ei, Alex de 19 ani și Denis de 14 au rămas orfani și cu dorul în suflet. Mama a plecat să se întâlnească în ceruri cu tatăl lor.

Citeşte şi Lacrimi la căpătâiul artistului mort după petrecere. Peste o mie de oameni participă la înmormântare