Cântăreaţa Duffy s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa galeză Duffy s-a despărţit pentru a doua oară de iubitul ei, jucătorul de rugby Mike Phillips, cu care a avut o relaţie din septembrie 2009.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 15:59
Cântăreaţa Duffy s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa s-a despărţit de Mike Phillips, în vârstă de 29 de ani, la începutul lunii octombrie, în timp ce acesta se afla în Noua Zeelandă la Cupa Mondială de rugby, deoarece cei doi parteneri de cuplu nu se vedeau prea des, potrivit Mediafax.

Duffy şi Mike Phillips s-au despărţit prima dată la începutul lunii mai, dar s-au împăcat după câteva zile.

„E trist, dar e adevărat. Mike şi Duffy au trecut printr-o perioadă dificilă în luna mai, dar au făcut eforturi şi au petrecut vara împreună, făcând naveta între Londra şi Ţara Galilor. Cu toţii speram ca acea soluţie să fie durabilă, dar ei s-au despărţit din nou, recent, iar Duffy a spus că de această dată despărţirea este definitivă. S-a produs în urmă cu câteva săptămâni, în timpul Cupei Mondiale de rugby. S-au despărţit din cauza carierelor lor şi a faptului că petreceau prea puţin timp împreună”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Mail on Sunday.

Duffy, în vârstă de 27 de ani, declarase anterior că este încântată de faptul că are o relaţie stabilă cu Mike Phillips, mai ales din cauza faptul că în trecut a avut relaţii cu câţiva „idioţi”. Potrivit artistei galeze, unul dintre aceşti „idioţi” a fost Mark Durston, fostul ei iubit, iar relaţia lor eşuată a inspirat-o să compună piesele de pe albumul ei de debut „Rockferry”.

Aimee Anne Duffy, născută pe 23 iunie 1984 în Ţara Galilor, cunoscută sub numele de scenă Duffy, este o compozitoare şi interpretă britanică. Cu un timbru special şi abordând un stil muzical cu accente retro, artista galeză şi-a lansat albumul de debut, „Rockferry”, în 2008, care s-a bucurat de un imens succes comercial şi a fost recompensat cu un premiu Grammy. Cel de-al doilea album, intitulat „Endlessly”, a fost lansat în noiembrie 2010.

Duffy a concertat şi în România, la Mamaia, în iunie 2009.