Cântăreața Ronnie Spector a murit. Cofondatoarea celebrei trupe The Ronettes, răpusă de o boală nemiloasă

E doliu în lumea muzicii, după ce Ronnie Spector, cofondatorare a celebrei trupe The Ronettes din anii 1960, s-a stins din viaţă la vârsta de 78 de ani.

13 ian. 2022, 11:01
Cântăreața Ronnie Spector a murit. Cofondatoarea celebrei trupe The Ronettes, răpusă de o boală nemiloasă
foto: Wikipedia

Cântăreața Ronnie Spector a murit, după o „scurtă bătălie cu cancerul”. Anunţul decesului a fost făcut de familia artistei, transmite BBC.

Ronnie Spector a devenit celebră cu hiturile ”Be My Baby”, ”Baby I Love You” și ”Walking in the Rain”.

Îndoliaţi, membrii familiei i-au adus un omagiu, amintind că Ronnie și-a trăit viața cu zâmbetul pe buze, cu o scânteie în privire și cu simțul umorului.

„Era plină de iubire și recunoștință. Firea ei jucăușă, vocea veselă și prezența ei magică vor trăi veșnic în amintirea celor care au cunoscut-o, au auzit-o și au văzut-o”, este mesajul familiei lui Ronnie Spector.

Citeşte şi: Anamaria Prodan aruncă bomba înainte de primul termen al divorţului! Ce declarații de dragoste îi făcea Laurențiu Reghecampf FOTO

Cântăreața Ronnie Spector a murit. Chinul îndurat de artista care a fost ameninţată cu moartea de soţul ei

Ronnie Spector, pe numele său real Veronica Yvette Bennett, s-a născut în 1943 în Manhattan. Ea a devenit celebră la vârsta de numai 18 ani, alături de trupa Ronette fondată cu sora și verișoara sa, conform Hotnews.

Cele trei fete au atras atenția producătorilor în timp ce cântau în cluburile din New York, remarcându-se prin atitudinea, coafurile, machiajul și stilul liberal.

Ronnie Spector l-a cunoscut astfel pe producătorul Phil Spector, cu care avea să se căsătorească. Cei doi au adoptat 3 copii, însă după șase ani de mariaj marcat de violență și abuzuri au divorțat.

În memoriile sale, cântăreața povestea că soțul ținea în pivnița casei un sicriu pentru a-i aminti că o va ucide dacă îl părăsește. În 1972, a reușit să fugă de acasă desculță.

Fostul soț a murit în închisoare, anul trecut, el executând o condamnare pentru crimă.

Trupa The Ronettes este considerată deschizătoare de drumuri pentru femeile din industria muzicii.

„Nu ne temeam să fim sexy”, mai povestește starul în memoriile sale publicate în 2004 cu titlul ”Be My Baby: How I Survived Mascara, Miniskirts, and Madness” (Vrei să fii iubitul meu: Cum am supraviețuit rimelului, fustelor mini și nebuniei n.red)

Citeşte şi: Toto Dumitrescu, consolat de iubită! Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat la 8 LUNI de închisoare cu SUSPENDARE