Cântăreţe cu silicoane. De ce şi-a făcut Silvana Râciu operaţii estetice. „Nu a fost un moft” VIDEO

Gâdilă auzul, dar uneori şi văzul. Este calitatea mai multor cântăreţe de muzică populară, care, dotate de natură sau de chirurgi, stârnesc fantezia bărbaţilor cu formele lor generoase. Silvana Râciu este supranumită "Nicoleta Luciu a muzicii populare". Ea nu se sfiieşte să vorbească despre operaţiile estetice pe care şi le-a făcut şi nici despre faptul că şi-a pus silicoane. "În ziua de azi a te îngriji înseamnă, da, dacă e nevoie, şi a apela la chirurgia estetică", a declarat Silvana Râciu la România TV.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 12:20
Cântăreţe cu silicoane. De ce şi-a făcut Silvana Râciu operaţii estetice. „Nu a fost un moft” VIDEO

Invitată în studioul România TV, Silvana Râciu a mărturisit că şi-a făcut operaţii estetice şi de liposucţie pentru că îi place să se îngrijească.

„Dincolo de mediul în care trăim fiecare dintre noi, rural sau urban, este foarte important modul în care arăţi şi fiecare dintre noi admirăm frumos. Şi pe stradă, dacă vedem o femeie frumoasă, ne atrage clar atenţia fie că suntem bărbaţi, fie că suntem femei. Eu n-am făcut toate intervenţiile ca pe un moft.  De fapt, nu am făcut 17 operaţii cum se spune, este vorba de 13 zone lipoaspirate. Lipoaspiraţia nu este considerată o operaţie în sine, este adevărat e nevoie de anestezie. A fost nevoie să apelez la ele după două sarcini care au fost la foarte scurt timp de una de cealaltă. Am slăbit înainte, deci am făcut eforturi, nu am trecut aşa pur şi simplu la a face nişte operaţii, şi pentru că nu mai arăta corpul aşa cum trebuia şi aşa cum se cere pentru scenă şi pentru televiziune, a fost nevoie pentru a arăta bine. E clar că trebuie să faci eforturi”, s-a confesat Silvana Râciu.

„Tot corpul a avut nevoie de reparaţii generale. Dincolo de slăbirea de vreo 20 şi ceva de kilograme în 2 luni, putem lesne să ne imaginăm îngrăşare şi slăbire succesive. Femeile care au trecut printr-o sarcină sau, cu atât mai mult, două sarcini ştiu foarte bine ce vorbesc. Dacă nu eşti norocos să ai un corp care să se genereze repede sau foarte bine, e clar că nevoie de ceva. E ca şi cum te îngrijeşti, ca şi cum te speli, te îmbraci, cum îi cauţi haine frumoase. În ziua de azi a te îngriji înseamnă, da, dacă e nevoie şi a apela la chirurgia estetică”, a compeltat artista.

Silvana a respins afirmaţia că interpretele cu silicoane au invadat muzica populară. „Eu aş rectifica puţin. Aş spune silicoanele invadează muzica populară. Eu ca şi cântăreaţă nu am apărut după ce mi-am pus silicoane, exist de 15 ani„.

Întrebată de ce simt unele cântăreţe nevoia de a apela la operaţiile estetice, artista a răspuns: „Pentru că suntem femei şi simţim nevoia să fim frumoase. Costumul popular reprezintă doar o parte din meseria noastră. Dincolo de asta, avem viaţa noastră personală, dorinţele, aspiraţiile noastre, trebuie să fim frumoase pentru noi şi pentru bărbaţii noştri, şi e clar – fiecare femeie îşi doreşte să fie frumoasă şi să fie preţuită”.

Întrebată ce părere are soţul ei despre operaţii, interpreta a spus că, la început, acesta nu a fost de acord din cauză că urma să sufere pentru că sunt dureroase. „Dar a trecut demult peste lucrul ăsta, pentru că au trecut apoape doi ani şi acum se bucură de rezultate„, a completat Silvana.

Pe scena muzicii populare, mai multe cântăreţe se remarcă cu un bust generos.  Nineta Popa Ionescu este, probabil, cântăreaţa cu cele mai generoase forme. Artista de 53 de ani este originară din Boişoara, judeţul Sibiu şi colaborează cu ansamblul „Doina Argeşului”. Pe „podium” se mai regăsesc Cristina Turcu Preda şi Ileana Ciuculete

Însă prima care a apelat la silicoane a fost Nicoleta Voica. La scurt timp după Revoluţie, artista a zburat peste Ocean şi şi-a pus implanturi, pentru a trece peste complexul sânilor mici.

CITEŞTE ŞI Top 3 cele mai „dotate” doamne ale muzicii populare româneşti GALERIE FOTO