Cântăreţul Alex Plîngu, rănit în incendiul de la Colectiv, şi-a cunoscut iubita în timp ce se afla pe patul de spital

Alex Plîngu (27 de ani), una dintre victimele incendiului de la Colectiv din octombrie 2015, şi-a cunoscut actuala iubită în timp ce se afla internat în spital. Fostul concurent de la “X-Factor” mărturiseşte că s-a îndrăgostit într-un moment dificil, în care nu se aştepta să i se întâmple aşa ceva.

31 aug. 2016, 06:53

“Este greu să îmi amintesc prin ce am trecut anul trecut, dar mă încurajez singur pentru că nu am ce face. Am o singură amintire foarte plăcută din acea perioadă:  mi-am cunoscut iubita. Pentru mine a fost o minune ca ea să vină în acele clipe la mine la spital. A venit pur şi simplu să se intereseze de soarta mea când a aflat de tragedia de la Colectiv. S-a interesat ce îmi doresc şi s-a dus să îmi cumpere un tricou cu «Goodbye To Gravity» (n.r. numele trupei care concerta în club în acea seară) şi un îngeraş. Nu ne-am cunoscut până atunci, dar am reuşit să ne ataşăm, în timp, unul de altul, mai ales că ea a avut grijă de mine cât am fost internat în spital”, a declarat cântăreţul pentru click.ro.

Tânărul a mai spus ca are planuri mari cu Edith, cu care se gândeşte să-şi oficializeze relaţia.

Ne dorim amândoi o familie. Sper chiar la nuntă! O iubesc mult şi apreciez ce a făcut pentru mine în momente grele”, a mărturisit fostul concurent de la ”X-Factor”.