Cântăreţul care a murit decapitat în timp ce mergea cu ATV-ul, căutat de cei la care trebuia să cânte.Ce spun organizatorii concertelor

Fanii artistului care a murit decapitat în timp ce mergea cu ATV-ul sunt în stare de şoc şi se întreabă ce se va întâmpla cu spectacolele pe care le plătiseră deja şi la care Bogdan trebuia să cânte. Organizatorii concertelor vin cu lămuriri.

RomaniaTV.net
26 oct. 2018, 15:55
Cântăreţul care a murit decapitat în timp ce mergea cu ATV-ul, căutat de cei la care trebuia să cânte.Ce spun organizatorii concertelor

Bogdan Chiroşcă, un cunoscut solist în vârstă de 45 de ani, a murit într-un accident în care aproape a fost decapitat. Bărbatul conducea un ATV pe o stradă din Iaşi în momentul tragediei şi s-a lovit de un cablu care atârna, din cauza vizibilităţii reduse şi a întunericului.

Apropiaţii şi fanii artistului s-au declarat şocaţi de tragedie, dar au existat şi oameni care în aceste momente dramatice s-au gândit la buzunarul lor, începând să se întrebe ce se va întâmpla cu concertele pe care le plătiseră deja şi la care Bogdan trebuia să cânte.

„Noi nu mai avem cuvinte, iar lacrimile nu-ncetează să mai curgă! Regrete eterne pentru cel care vă însufleţea petrecerile! Îndrăgitul Bogdan Chiroşcă va cânta de-acum alături de îngeri!

Pentru că grija lumească ne-a „copleşit” încă din primele momente ale aflării veştii, toţi cei care aţi semnat un contract cu Bogdan pentru un viitor eveniment, vă rog să mă contactaţi în privat. O să încercăm să gestionăm situaţia cât mai repede şi bine posibil!”, a lămurit dilema o apropiată a dispărutului, care se ocupa cu organizarea concertelor lui Chiroşcă.