Cântăreţul country Randy Travis, arestat dezbrăcat şi beat mort VIDEO

Celebrul cântăreţ de country Randy Travis a fost arestat în Texas. Era gol puşcă şi beat, au anunţat autorităţile. Câştigătorul premiului Grammy a condus în stare de ebrietate şi şi-a lovit maşina într-un zid.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 12:32
Cântăreţul country Randy Travis, arestat dezbrăcat şi beat mort VIDEO

Un trecător l-a văzut pe artist prăbuşit lângă maşină, în mijlocul drumului. Automobilul era făcut praf.

Poliţia a ajuns rapid la faţa locului şi a constatat că e vorba despre celebrul cântăreţ. Acesta a refuzat etilotestul. Mai mult, a ameninţat ofiţerii.

„Aparent a ameninţat de mai multe ori că îi va împuşca şi îi va ucide pe ofiţeri”, a declarat Rickey Wheeler, un reprezentant al poliţiei.

În cele din urmă, Travis a fost dus la spital, pentru probe de sânge. Apoi, a fost plasat în arest. Gardienii i-au dat un costum de hârtie pentru a nu apărea dezbrăcat în fotografia de cazier. Câştigătorul premiului Grammy a fost eliberat după câteva ore, în schimbul unei cauţiuni de aproape 22 de mii de dolari. A plecat acasă desculţ. Starul muzicii country riscă între doi şi 10 ani de închisoare şi o amendă de 10.000 de dolari.

Travis nu se află la prima abatere. În februarie, el a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice şi consum de alcool în faţa unei biserici.