Cântăreţul Michele Merlo, în comă la spital. Tatăl artistului spune că sunt şanse minime să supravieţuiască

Cântărețul italian Michele Merlo, în vârstă de 28 de ani, a fost internat de urgență şi operat, după ce a intrat în comă. El a început să se simtă rău în timp ce se afla în casa unui prieten.

06 iun. 2021, 13:48
Cântăreţul Michele Merlo, în comă la spital. Tatăl artistului spune că sunt şanse minime să supravieţuiască

„Michele a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată, este acum într-o comă farmacologică, dar speranțele de recuperare sunt reduse doar la o licărire”. Acestea sunt cuvintele sfâșietoare ale lui Domenico, tatăl cântăreţului Michele Merlo, care se luptă între viață și moarte pe un pat de spital din Bologna, în urma unei hemoragii cerebrale.

Accidentul vascular  l-a surprins pe artistul în vârstă de 28 de ani, cunoscut sub pseudonimul Mike Bird, în timp ce se afla la casa unui prieten din Bologna. Chemați imediat, medicii de pe ambulanţă și-au dat seama imediat că starea cântărețului este foarte gravă, după cum scrie huffingtonpost.it.

Citeşte şi Acuzaţii grave în cazul morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei rupe tăcerea: De ce nu s-a sesizat nimeni de ștergerea probelor din casă?

Cu câteva ore înainte de a se prăbuşi, Michele Merlo publicase pe rețelele de socializare o postare în care vorbea despre o durere chinuitoare de cap și de gât.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!