Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!

Moartea Corneliei Catanga a întristat mii de români şi a creat o mulţime de controverse cu privire la motivele pentru care marea tragedie s-a petrecut.

31 mart. 2021, 20:22
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga. Medicul Adina Alberts a vorbit despre medicamentația luată de artistă și despre consecințele acesteia.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!

După moartea cântăreţei, au circulat diverse ipoteze, iar cea mai poluară a fost legată de medicamentul Ivermectină, luat de Cornelia Catanga atunci când încerca să se trateze singură, acasă. Adina Alberts a făcut lumină în acest caz și susține că, în realitate, Cornelia Catanga ar fi luat o altă combinație de medicamente.

„Cu tot respectul pentru familia îndoliată, și cu toată compasiunea, trebuie să vă spun tuturor că doamna Catanga nu a luat Ivermectină. Soțul Corneliei Catanga, dl Padureanu a declarat că a luat Tavanic și Dexametazonă. Nu știm cine i-a recomandat această medicație dnei Catanga! O combinație ciudată, nefericită, din cel puțin 3 motive.

Tavanic-ul trebuie administrat cu mare precauție la persoanele peste 60 de ani, la persoanele care au avut în antecedente probleme cardiace. Sau care au la momentul administrării. Și în ambele categorii de mai sus, dna Catanga se încadra.

Asocierea Tavanic cu Dexametazonă nu este o alegere potrivită întrucât corticoterapia crește și mai mult riscul de reacții adverse ale Tavanic-ului ( Levofloxacină)”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.

Cornelia Catanga a fost înmormântată în această duminică, 27 martie, la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti.

Artista a fost condusă pe ultimul drum de familie și de câțiva prieteni apropiați. Soțul ei, Aurel Pădureanu, a fost văzut la înmormântare împietrit de durere și suferință. Fiul său, Alexandru, i-a fost alături și a avut hrijă de el. Au fost prezenți și Luis Lazarus și jurnalista Mara Bănică, cea care a anunțat vestea tristă.

Aurel Pădureanu consideră că regretata cântăreață nu era infectată cu noul tip de coronavirus, deși așa s-a spus. „Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia Catanga: „A plecat foarte supărată”