Capcanele tehnologiei o lasă fără Job: O profesoară a postat din GREŞEALĂ un SELFIE NUD GALERIE FOTO

O profesoară de muzică trebuie să demisioneze după ce, pe Internet, a ajuns un selfie cu ea nud. Femeia intenţionase iniţial să le trimită imaginile deocheate numai prietenilor ei, dar, din păcate, au văzut-o şi colegii ei, şi elevii.   

18 aug. 2014, 20:41

Rusoaica Elena Kornişonkova, o rusoaică în vârstă de 40 de ani, profesoară de muzică, şi-a distribuit din greşeală pe Internet  fotografiile nud cu ea însăşi. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare şi au fost văzute inclusiv de către elevii săi, scrie mirror.co.uk.

După acest episod nefericit, conducerea instituţiei de învăţământ la care predă profesoara i-a cerut acesteia să îşi dea demisia. Ea a refuzat însă, susţinând că nuditatea nu este un lucru îngrozitor şi că ea duce o existenţă onorabilă, ca toţi ceilalţi care lucrează în învăţământ.

Citeşte şi Din BĂIAT a devenit BĂRBAT. Transformarea UIMITOARE a unui tânăr care s-a POZAT în fiecare zi pentru ŞAPTE ANI

Femeia a mai spus că acele fotografii fuseseră făcute când se afla într-o vacanţă, în Spania. Înainte de incidentul cu fotografie, femeia era considerată ca fiind o profesoară foarte bună, onorabilă. Ea lucra la acea şcoală din 2009.