Capcanele tratamentelor de înfrumuseţare. A vrut un ten perfect şi a ajuns un monstru FOTO

Femeile ar face orice pentru a fi mereu frumoase şi tinere, iar tratamentele de înfrumuseţare şi cele pentru un ten perfect sunt tentaţii irezistibile pentru reprezentantele sexului frumos. Tocmai de aceea apar cazuri în care abuzul de astfel de tratamente le transformă viaţa într-un coşmar.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 09:23

O femeie de 38 de ani din Liverpool, Sharon Waldron, a avut toată viaţa complexe din cauză că tenul său era plin de cicatrici de la acnee, iar când cineva i-a spus că poate scăpa de probleme prin microdermabraziune a crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior.

Tratamentul se efectuează în saloane de cosmetică sau în clinici de înfrumuseţare şi presupune exfolierea feţei cu cristale abrazive şi aspirarea impurităţilor rezultate în urma procedeului de „peeling”, iar specialiştii atenţionează că microdermabraziunea trebuie folosită doar ocazional.

Timp de trei ani Sharon a făcut câte o şedinţă la fiecare două săptămâni, însă în loc ca situaţia să se îmbunătăţească ea s-a transformat într-un monstru. Tenul i s-a înroşit de parcă ar fi fost victima unui incendiu, faţa i s-a umflat, iar pielea a căpătat o textură asemănătoare cu cea a cojii de portocală. „Voiam să arăt cât se poate de bine, dar m-am trezit în agonie. Abia dacă mai ieşeam din casă„, povesteşte Sharon, care a apelat apoi la un tratament reparator ale cărui rezultate au început în sfârşit să se vadă.