Caprice Bourret nu este doar un capriciu. Vezi cât de SEXY arată modelul de 41 de ani GALERIE FOTO

Caprice Bourret revine în forţă în lumea modei, cu un pictorial senzaţional şi o linie proprie de lenjerie intimă. La 13 ani după ce a pozat goală pentru revista Playboy, modelul american este la fel de sexy, cu toate că a trecut de vârsta de 40 de ani.

12 mart. 2013, 11:56

Caprice a fost considerată una dintre cele mai sexy femei ale anilor 90’, pozând pentru mai multe reviste, inclusiv pentru cea mai importantă revistă pentru bărbaţi, Playboy, în luna martie a anului 2000. De-a lungul timpului, ea a fost desemnată de două ori Femeia Anului, de către revista GQ.

Citeşte şi Una dintre cele mai cunoscute modele, topless pe contul de Twitter

Citeşte şi Noua senzaţie din lumea modelelor: De la o fermă din Africa de Sud, pe podiumul Victoria’s Secret

 La 41 de ani, modelul devenit femeie de afacere a revenit în lumea mondenă, fiind fotografiată în ipostaze sexy, potrivit The Sun.

Ea şi-a prezentat propria marcă de lenjerie intimă „By Caprice Lingerie”, fiind la fel de atrăgătoare ca în anii în care înnebunea bărbaţii cu apariţile ei sexy. Americanca şi-a descris colecţia ca fiind formată din „articole de îmbrăcăminte superbe, dar în acelaşi timp confortabile, care le va face pe femei să se simtă frumoase„.

Citeşte şi Supermodelul Miranda Kerr şi-a arătat lenjeria intimă, în timp ce făcea roata pe plajă FOTO