Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. Imagini impresionante

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. S-a întâmplat în localitatea Câmpeni din judeţul Alba.

19 ian. 2021, 14:42
Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. Imagini impresionante
Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri. Mai mulţi localnici din Câmpeni au văzut animalul care se zbătea în apa rece şi au alertat autorităţile.

Căprioară blocată într-un sloi de gheaţă, salvată de pompieri

Pompierii au coborât în albia râului și au reușit să prindă animalul care era foarte speriat și amorțit din cauza frigului. Au reușit să îl scoată din apă și l-au învelit într-o pătură.

Potrivit reprezentanților ISU, căprioara a fost predată paznicului de vânătoare pentru a fi eliberată în pădure.

Fotografia care a lăsat fără respiraţie internetul. O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Apelul făcut de un fotograf!

O căprioară surprinsă în zăpadă cu o săgeată înfiptă în cap. Iarna canadiană poate fi dură pentru căprioare, având în vedere temperaturile scad și alimentele devin rare. Dar Carrot, un mascul cu coadă albă care trăiește în nordul Ontario, se confruntă cu o provocare suplimentară: are o săgeată care iese din cap.

„A fost foarte greu de văzut”, a spus Lee-Anne Carver, un fotograf  din orașul Kenora, care i-a pus şi nume tânărul animal.

„Am fotografiat animale de ani de zile și există ceva special la Carrot. Nu seamănă cu niciun cerb pe care l-am întâlnit vreodată ”.

Acum, Carver încearcă să împărtășească situația lui Carrot la cât de mulţi oameni poate, în speranța de a salva căprioara rănită.

În ultimii trei ani, Carrot, care a rămas orfan de căprioară, i-a vizitat pe Carver și soțul ei în curtea casei lor. „Este foarte blând și afectuos”, a spus Carver, potrivit theguardian.com.

Dar săptămâna trecută soțul lui Carver a văzut că cerbul a fost rănit. Când a ieșit în curtea plină cu zăpadă pentru a investiga, a văzut o săgeată neagră înfiptă în capul micuţului cerb.