Capsează paharele între ele, iar ceea ce îi iese este o super decoraţiune pentru Crăciun

3, 2, 1... şi-aproape c-a venit Crăciunul! Câteva zile mai sunt şi casa trebuie să fie pregătită de sărbătoare. Dincolo de împodobitul bradului, mai sunt o mulţime de decoraţiuni cu care ţi-ai putea aranja locuinţa. Urmăreşte tutorialul de mai jos şi află cum se face o minge luminoasă foarte interesantă.

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 09:43
Capsează paharele între ele, iar ceea ce îi iese este o super decoraţiune pentru Crăciun

Ai nevoie de 50 de pahare din plastic, de un capsator, cateva carlige si de un sir de ghirlande luminoase. Mai intai, gaureste fundul fiecarui pahar pentru a introduce prin el ledurile de la instalatia luminoasa. Apoi, capseaza unul langa altul 12 pahare astfel incat sa obtii un cerc.

Citeşte şi  Cum faci în 3 minute un îngeraş din carton pentru a decora masa de Crăciun

Peste el prinde un alt cerc format din noua pahare. Ca sa poti fixa cu capse, prinde paharele cu carlige. Completeaza apoi cu inca patru pahare si „inchide” apoi jumatatea de minge cu un ultim pahar. Introdu apoi pri gaurile facute in pahar ledurile de pe sirul de luminite. Repeta operatiunea astfel incat sa creezi si cealalta jumatate de minge. Capseaza la final cele doua jumatati si porneste instalatia luminoasa.

Vezi video pe ele.ro