CAPTIVĂ în PROPRIUL SĂU CORP: Drama femeii de 23 de ani care suferă de OBEZITATE MORBIDĂ FOTO

O americancă din Mississippi, în vârstă de 23 de ani, este atât de obeză, încât, practic, a ajuns ca un om paralizat.

25 dec. 2013, 17:25

La 23 de ani, Christina, din South Haven, Mississippi, are o greutate de 303 kilograme şi suferă de obezitate morbidă.Sunt prizonieră în propriul meu trup„, se plânge femeia.

Aproape că nu mai poate merge decât într-un scaun cu rotile, nu se poate încălţa, nici îmbrăca şi până şi spălatul pe mâini sau al altor locuri aparent mai accesibile a devenit imposibil. Chiar şi la reuniunile de familie participă, uneori, de pe patul de spital, prin Skype. Povestea ei a fost difuzată de postul de televiziune TLC, în Emisiunea „Viaţa mea de 300 de kilograme”.

Când era în clasa a VII-a, ea atinsese deja o greutate de 136 de kilograme. La 17 ani, avea 181 de kilograme, iar la 22 de ani, 307,5 kilograme.  Christina s-a căsătorit foarte tânără, iar după ce a născut şi a început să se îngraşe peste măsură, a refuzat să mai iasă din casă şi să mai ţină legătura cu prietenii săi. Stătea câte 7-8 ore în faţa televizorului când ajunsese la acest maxim de greutate, scrie Daily Mail. 

Cu toate acestea, tânăra vrea să „revină la viaţa” normală. Pentru aceasta s-a înscris într-un program special, timp de un an. În urmă cu doi ani, a avut şi o tentativă de sinucidere. Era tristă că nu mai putea să aibă grijă nici de fiica ei în vârstă de 9 ani. Aşa a ajuns pe mâna specialiştilor.

Tot ce-şi doreşte este să slăbească, să aibă o viaţă normală şi o căsnicie normală. Mai vrea să continue colegiul pe care l-a abandonat după ce s-a căsătorit.

Povestea ei va fi difuzată în prima pe 7 ianuarie, de TLC.