A scăpat de obezitate după ce a fost numită „vacă grasă”. Vezi cum şi cât a slăbit FOTO

O tânără britanică, mare amatoare de fast-food, ajunsese aproape obeză, cântărind 95 de kilograme şi tot nu era în stare să renunţe la hrana hipercalorică. Până într-o zi, când a fost umilită cum nu se poate mai rău, din cauza aspectului ei fizic.

15 feb. 2013, 18:49

Francesca, o tânără de 24 de ani din Edinburgh, a recunoscut că este „clasicul mâncău”, ea nefiind în stare să îşi refuze absolut nimic din ceea ce îi plăcea să mânânce. De siluetă nu i-a păsat, pentru că se baza pe studiile sale de modă şi design de la universitate, astfel încât îşi confecţiona haine ce-i mai ascundeau din rotunjimi. Dar nu a reuşit să facă mare lucru.

A venit însă ziua când Francesca a reuşit să vadă adevărul gol-goluţ despre starea şi înfăţişarea ei. Urma să meargă la petrecerea unor prieteni şi abia a încăput într-o rochie ce stătea să plesnească pe ea.

Acolo, privirile îndreptate către ea nu au fost deloc măgulitoare, ci din contră, foarte critice. Francesca a fost subiectul celor mai grosolane remarci, una dintre fete spunând despre ea că arată ca o „vacă grasă”.

Când eşti supraponderal şi intri într-o dispută cu cineva, cealaltă persoană se referă invariabil la greutatea ta. Am constatat acest lucru şi la bărbaţi. De îndată ce apărea vreo problemă în relaţia cu un bărbat, vorbea despre greutatea mea”, a mărturisit Francesca.

Citeşte şi O tânără obeză a reuşit să slăbească după ce a fost întrebată dacă este gravidă FOTO

Aşa s-a hotărât să ia taurul de coarne, să slăbească şi să ducă o viaţă sănătoasă, care să îi schimbe viaţa total. După petrecerea cu pricina şi-a spus „DESTUL!”, s-a dus acasă şi a început să caute pe Internet ce ar fi mai bine să facă în aşa fel încât să-şi atingă scopul propus.

A descoperit un regim de armată, cu exerciţii fizice dure şi intense şi dietă adecvată. A mai aflat de pe internet că este regimul preferat al multor vedete. Astfel, Francesca s-a dus la Nr.1 Boot Camp, la vreo 300 de kilometri distanţă de casa ei şi s-a înregimentat acolo, unde i s-a garantat rezultatul.

În patru săptămâni, pierduse deja 12 kilograme. „Pe măsură ce kilogramele cădeau de pe mine mă simţeam tot mai bine şi mai încrezătoare în mine”, a povestit Francesca publicaţiei Daily Mail, adăugând că prima săptămână a fost cea mai grea.

Citeşte şi Suferea de obezitate morbidă şi a slăbit 165 de kilograme. Vezi ce exerciţii a făcut VIDEO

Dieta ei zilnică nu depăşeşte niciodată 1.200 de calorii şi se bazează pe trei mese cu meniuri ce includ proteine principale şi cât mai puţini carbohidraţi, între care ia două gustări cum ar fi, de pildă, o jumătate de măr.

În fiecare dimineaţă, Francesca are în program trei reprize de exerciţiii fizice de intensitate, jogging, marş forţat şi alte tipuri de mişcare ce totalizează zilnic şase ore.

Citeşte şi Transformare SPECTACULOASĂ: A slăbit 48 de kg după ce fiica ei a fost umilită că are o mamă grasă