Sute de plante de canabis, descoperite în Giurgiu. Un angajat ISU Bucureşti ar fi format gruparea de traficanţi

Procurorii DIICOT Giurgiu, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat duminică patru percheziţii domiciliare mai multe percheziţii în locuinţele unor persoane suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc. Anchetatorii au descoperit o cultură cu peste 500 de plante de canabis într-o gospodărie.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 11:20
Sute de plante de canabis, descoperite în Giurgiu. Un angajat ISU Bucureşti ar fi format gruparea de traficanţi

Potrivit DIICOT, în perioada mai 2019 – iunie 2020, mai multe persoane, printre care şi un angajat ISU Bucureşti, au iniţiat un grup infracţional în scopul dezvoltării de culturi de canabis.

Anchetatorii susţin că suspecţii au cumpărat o locuinţă în satul Vlad Ţepeş, comuna Comana, pe care au amenajat-o atât în interior, cât şi la exterior, în vederea înfiinţării respectivelor culturi.

În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură indoor de canabis formată din 504 plante, în diferite stadii de dezvoltare, precum şi bunuri utilizate la dezvoltarea culturii (ventilatoare, lămpi, butelii de CO2, nutrienţi, etc.), iar în curtea aceluiaşi imobil au mai fost identificate încă 25 de plante aflate în vegetaţie, precizează DIICOT.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu au fost aduse, în vederea audierii, 4 persoane.

BILANŢ CORONAVIRUS 21 IUNIE 2020. Situaţia rămâne gravă, alte 315 cazuri noi în 24 de ore. 12 persoane au murit