Capul reţelei Microsoft, Claudiu Florică, a pus mâna pe vila lui Corneliu Vadim Tudor VIDEO

Dezvăluiri explozive despre mafia imobiliară. Capul reţelei Microsoft, Claudiu Florică, a pus mâna pe vila de 4 milioane de euro a lui Corneliu Vadim Tudor. Ar fi folosit documente false şi ar fi reuşit să îl evacueze pe tribun din sediul central al PRM, din strada Emil Zola, din centrul Capitalei. Preşedintele de atunci al partidului, Vadim Tudor, a încercat de nenumărate ori să salveze sediul dar fără succes. Acum Florică s-a instalat în vilă, transmite România TV.

15 mai 2016, 07:03
Capul reţelei Microsoft, Claudiu Florică, a pus mâna pe vila lui Corneliu Vadim Tudor VIDEO

Claudiu Florică, unul dintre cele mai controversate personaje din dosarele DNA a pus mâna pe vila unde a avut sediul partidul Romania Mare. El s-a şi mutat în ea. Totul ar fi fost însă un joc al mafiei imobiliare.

„Claudiu Florica sta la balcon şi rade de noi, rade de autoritatile statului pentru ca el a ramas cu milioanele din Microsoft si a ramas si cu aceasta vila, facuta cadou pana la urma de RAAPPS”, spune unul dintre fostii colaboratori ai lu Vadim, Marius Marinescu.

Casa de milioane de euro a fost construita de o nemţoaică, Maria Wolf, care însă pentru că nu avea moştenitori a lăsat-o statului român.

Acum, la 5 ani de la evacuare, aflăm cine era în spatele mafiei: milionarul Claudiu Florică. Unul dintre sforarii Microsoft deja s-a instalat în vilă şi ar avea planuri mari.

„Dacă DNA ar vrea să-şi facă datoria ar trebui să înceapă cu RAAPPS. Avea un patrimoniu de 10 miliarde de euro, dar au fost prăduite toate vilele, toate palatele”, spune Marinescu.