Carabinierii au arestat ZECI de COLABORATORI cu temutul CLAN MAFIOT ‘Ndrangheta

Carabinierii din Reggio Calabria au efectuat miercuri dimineaţă o vastă operaţiune de poliţie, în colaborare cu Garda Financiară de la Roma, în cursul căreia au fost arestate 47 de persoane acuzate de asociere cu mafia din regiune, 'Ndrangheta, informează miercuri site-ul de ştiri TgCom 24 - Mediaset, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 08:35
Carabinierii au arestat ZECI de COLABORATORI cu temutul CLAN MAFIOT ‘Ndrangheta

În cursul acestei operaţiuni de poliţie, coordonate de Direcţia anti-mafia din cadrul Parchetului din Reggio Calabria, sunt în curs de desfăşurare numeroase percheziţii, în regiunile Calabria şi Puglia, din sudul Peninsulei, precum şi în regiunile Piemont, Veneto şi Lombardia, din nordul Italiei.

Cele 47 de persoane arestate sunt antreprenori şi profesionişti acuzaţi de asociere cu ‘Ndrangheta, criminalitatea organizată din regiunea Calabria, precum şi de fraudă fiscală, utilizare de facturi false, fals în bilanţ, corupţie şi extorcare, informează Agerpres.

Poliţia financiară italiană a mai sechestrat de la persoanele arestate bunuri materiale în valoare de peste 90 de milioane de euro.