Carambol cu 100 de maşini pe o autostradă din Texas. Cel puțin cinci morţi și zeci de răniţi VIDEO

Un Carambol cu 100 de maşini a avut loc pe o autostradă îngheţată din Texas. Au murit cel puţin cinci persoane, alte zeci au fost rănite, iar traficul a fost oprit, au anunţat oficialii joi, potrivit NBC.

11 feb. 2021, 21:49
Carambol cu 100 de maşini pe o autostradă din Texas. Cel puțin cinci morţi și zeci de răniţi VIDEO
Carambol cu 100 de maşini pe o autostradă din Texas

Carambol cu 100 de maşini pe o autostradă din Texas. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Drivdahl, a spus că autorităţile au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după „un incident în masă” în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule au oprit traficul pe autostrada 35 în ambele direcţii.

Citeşte şi: Mii de oameni, coadă pentru alimente în Texas. Au fost distribuiți 7.280 de curcani familiilor

Autostrada va fi închisă toată ziua „pentru a înlătura fiecare vehicul„, a spus el.

Carambol cu 100 de maşini pe o autostradă din Texas

Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni, potrivit purtătorului de cuvânt.

Accidentele s-au produs pe măsură ce ploaia îngheţată şi lapoviţa au provocat condiţii periculoase în timpul înălţimii deplasării de dimineaţă. Fort Worth se află sub o recomandare de vreme de iarnă până la prânz, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie, potrivit Stiripesurse.ro.

O adolescentă de 17 ani din Texas are cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin, o adolescentă din Texas, a stabilit recent două recorduri mondiale, devenind femeia cu cele mai lungi picioare din lume și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume, informează CNN.

Maci Currin are 2,08 metri înălțime, fiind cea mai înaltă persoană din familia sa. Tatăl său 1,95 metri înălțime, fratele său 1,93 metri înălțime, iar mama sa 1,70 metri înălțime.

Citeşte şi: Imagini şocante! Camerele de supraveghere ale unei case din Texas a înregistrat mici creaturi umanoide VIDEO

Din lungimea corpului ei, picioarele reprezintă 60%. Tânăra din Cedar Park are piciorul stâng cu o lungime de 134,6 centimetri și piciorul drept cu o lungime de 134,1 centimetri, potrivit Guiness.

În clasa a 10-a a încetat să-mi pese ce credeau oamenii despre mine. Sper ca femeile înalte să vadă că înălțimea lor este un dar. Și că nu trebuie să-ți fie rușine pentru înălțimea ta. Trebuie să înveți să accepți acest lucru”, a declarat ea pentru Guiness. Tânara se folosește de faima dobândită pe rețelele de socializare pentru a-i învața și pe alții cum să-și accepte înălțimea.

Maci Currin are 1,7 milioane de urmăritori pe Tiktok și 50.000 pe Instagram, iar clipurile ei video atrag milioane de vizualizări.