Carambol cu 47 de mașini și camioane în SUA. Șase oameni au murit

47 de mașini au fost implicate într-un accident în lanţ produs pe autostrada Interstate 57, în sud-estul Missouri, Statele Unite. În urma accidentului, șase oameni au murit, iar autostrada a fost închisă pe ambele sensuri. 

18 mart. 2022, 10:38

Carambol cu 47 de mașini și camioane în SUA, în apropierea oraşului Charleston. Imaginile de la fața locului arată mai multe camioane împrăştiate de-a lungul şi de-a latul autostrăzii, în timp ce încărcăturile lor sunt împrăștiate pe șosea și pe câmpul din apropiere.

„Nu am văzut niciodată un asemenea accident”, a spus sergentul Jeff Kinder, citat de CNN.

Accidentul s-a întins pe aproape un kilometru de autostradă.

Citeşte şi: Nouă victime într-un accident extrem de grav provocat de o camionetă condusă de un băiat de 13 ani

Medicul legist din comitatul Mississippi, Terry Parker, a declarat pentru CNN că numele victimelor nu au fost făcute publice. „Parcurgem procesul de identificare și apoi notificarea familiilor”, a spus Parker.

Medicul legist a mai spus că nu se așteaptă ca numărul victimelor să crească. „Etapa de recuperare s-a încheiat”, a mai spus legistul.

Citeşte şi: Ruşii nu mai ţin seama de nimic. Grădiniţă din Harkov în ruine, după bombardamente intense, imagini de groază FOTO

Autostrada a fost închisă pe ambele sensuri de la Interstate 55 până la graniţa cu statul Illinois, potrivit Departamentului de Transport din Missouri.

Autorităţile au declarat că ancheta care va stabili cauza accidentului este în curs, dar din primele informaţii se pare că ceaţa densă ar fi stat la baza producerii carambolului.