Ruşii nu mai ţin seama de nimic. Grădiniţă din Harkov în ruine, după bombardamente intense, imagini de groază FOTO

Prin bombardamentele lor, ruşii distrug nu numai obiecte strategice din Ucraina, ci și școli, universități, grădinițe și clădiri rezidențiale. De exemplu, joi, armata rusă a tras într-o grădiniță situată într-unul dintre cartierele din Harkov.

17 mart. 2022, 21:31
Ruşii nu mai ţin seama de nimic. Grădiniţă din Harkov în ruine, după bombardamente intense, imagini de groază FOTO

Fotografiile grădiniței distruse au fost publicate de canalul de Telegram din Harkov Truha. Dar grădiniţa nu este singurul obiectiv care a fost luat la ţintă de ocupanţii ruşi.

Cea mai mare piață din Europa de Est, Piaţa Baraboşovo, situată la Harkov, a fost şi ea a atacată şi a ars în timpul bombardamentelor. Acest lucru a fost anunțat de consilierul ministrului afacerilor interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko. Acesta a publicat și videoclipuri ale martorilor oculari care arată o coloană de fum negru deasupra pieței.

Citeşte şi Avionul lui Serghei Lavrov s-a întors brusc din drumul spre China. Mister total în jurul anulării vizitei, decizia pare să aibă legătură cu discuţiile dintre Biden şi Xi Jinping

Anterior, agenția ucraineană Unian a scris că  ocupanţii au tras asupra localității Merefa, din regiunea Harkov. În urma atacului, 21 de persoane au murit și 25 au fost rănite. Zece dintre răniți sunt în stare critică.

În același timp însă, Ministerul Apărării de la Kiev a anunțat joi că o coloană de vehicule ruse se îndrepta spre Kamyanka, dar Forțele Armate ucrainene au reușit să oprească înaintarea trupelor. ” Armata ucraineană a distrus o coloană de echipamente a Regimentului 437 de Instruire al Forțelor Armate ale Federației Ruse în direcția Kamyanka, regiunea Harkov”, au transmis ucrainenii.

Citeşte şi Dezastru făcut de bombardamente rusești în Cernihiv. Oraşul a deveni o ruină GALERIE FOTO