Carambol cu cinci maşini pe DN 11. Trei persoane au fost rănite

Circulaţia rutieră pe DN11 (E574) a fost oprită pe ambele sensuri între localităţile Târgu Secuiesc şi Cernat, în judeţul Covasna din cauza unui accident în care au fost implicate cinci maşini, potrivit Infotrafic.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 10:27

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme şi o autoutilitară, circulaţia pe DN11 (E574) a fost oprită pe ambele sensuri între localităţile Târgu Secuiesc şi Cernat, în judeţul Covasna.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 10.30 şi, potrivit primelor date, s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Secția de pompieri Târgu Secuiesc şi patru ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Covasna). Ambulanțele SAJ au transportat la UPU Sfântu Gheorghe, două femei și un minor de 7 ani, iar un alt bărbat a refuzat transportul la spital, potrivit covasnamedia.ro.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier și sablarea carosabilului.