Carambol cu şase maşini pe DN1. Circulaţia în Corbeanca este oprită

Circulaţia rutieră pe DN1 în Corbeanca a fost oprită marţi după-amiază după un accident grav în care au fost implicate şase maşini.

19 apr. 2022, 16:25
Carambol cu şase maşini pe DN1. Circulaţia în Corbeanca este oprită

Carambol cu şase maşini pe DN1. Circulaţia rutieră pe DN1 în Corbeanca este oprită la această oră după un accident grav în care au fost implicate şase maşini în care se aflau 11 persoane.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, la kilometrul 18 + 200 de metri, în zona localității Balotești, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, pe sensul de mers către Ploiești. În urma impactului au rezultat 5 victime, fiind solicitat și un elicopter SMURD, care a aterizat la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulația rutieră este restricționată pe benzile 2 și 3 ale ambelor sensuri de mers, se desfășoară doar pe prima bandă ale celor 2 direcții, valorile de trafic fiind ridicate”, a transmis Infotrafic.

Citeşte şi: Circulaţie blocată pe DN1 în Otopeni după un accident cu un TIR şi două autoturisme

ISU Bucureşti – Ilfov a anunţat că s-a intervenit cu două autospeciale de stingere, două echipe de descarcerare, 4 autospeciale SMURD, patru ambulanţe. Două persoane au fost descarcerate.

Un elicopter SMURD a preluat una dintre victime de la locul accidentului. Toate persoanele sunt in stare de constienta, iar cinci dintre ele au fost duse la spital – doua victime au ajuns la Spitalul Elias şi trei la Spitalul Floreasca.