Carambol cu patru maşini în Olt, a fost cod roşu de intervenţie VIDEO

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Pitești-Slatina. Pompierii, polițiștii și un echipaj SMURD au intervenit de urgență la fața locului. O femeie de 36 de ani a fost transportată la spital cu atac de panică. Nici unul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

01 sept. 2022, 14:29

Carambol cu patru mașini în județul Olt! În urma impactului, mașinile au ajuns una peste alta și numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Accident îngrozitor pe autostrada A4. O persoană a murit după ce un BMW a intrat sub un TIR

Accident neobișnuit pe o șosea din județul Olt, în zona localității Valea Mare. Patru mașini s-au ciocnit, iar una dintre acestea a intrat sub cea din față. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. A existat însă o victimă, o femeie de 36 de ani, care a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.

Mașinile implicate în carambol au fost grav avariate, iar pompierii au fost nevoiți să curețe carosabilul de fragmentele desprinse din autoturisme, care-i puneau în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

Accident teribil în Bihor, momente grele pentru o familie după ce maşina a intrat în stâlp. Un bărbat a murit pe loc

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, accidentul s-ar fi produs din cauză că șoferii nu au respectat distanța regulamentară. Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Trafic blocat şi coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat

Traficul este blocat joi, fiind formată coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind evaluat la faţa locului.

”Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 66, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, un autotren încărcat cu pământ a acroşat glisiera mediană şi s-a răsturnat pe carosabil, încărcătura fiind împrăştiată pe suprafaţa de rulare. În urma accidentului, şoferul tirului a suferit leziuni, fiind evaluat medical la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.