Carambol cu patru maşini pe DN1 A, o femeie de 48 de ani a călcat acceleraţia în loc de frână VIDEO

În urmă cu puțin timp, un grav accident de circulație, în care au fost implicate 4 autoturisme, s-a produs în localitatea Blejoi. Două femei au ajuns la spital, iar restul ocupanților, cinci persoane la număr, au fost asistate medical la fața locului.

12 iul. 2022, 19:48
Carambol cu patru maşini pe DN1 A, o femeie de 48 de ani a călcat acceleraţia în loc de frână VIDEO

Carambol în Prahova. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc în apropiere de Ploieşti, în localitatea Blejoi, pe Drumul Naţional 1 A care face legătura între Ploieşti şi Braşov. Primele verificări la faţa locului arată că o şoferiţă în vârstă de 48 de ani nu a frânat la timp şi a lovit din spate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât maşina lovită a fost proiectată, la rândul său, în alte două autoturisme.

Accident grav în Târgu Mureş. Un motociclist a fost aruncat câţiva metri în aer. Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere

În accident două femei, pasagere  cu vârstele de 27 de ani, respectiv 58 de ani, au fost rănite fiind transportate la spital.  Poliţiştii i-au testat pe toţi cei patru şoferi constatând alcoolemie zero în cazul tuturor acestora.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier în lanț.

Citeşte şi Un nou accident foarte grav. Plan roşu de intervenţie la Vaslui, 2 morţi, 2 copii în stare critică şi 5 răniţi

Carambol şi în Olt: O femeie a murit şi alte 9 persoane au fost rănite, într-un accident între un autoturism şi un microbuz

O femeie în vârstă de 55 de ani, din oraşul Rovinari, a murit şi alte nouă persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs în noaptea de luni spre marţi, pe DN65, în afara localităţii Negreni, între un autoturism şi un microbuz, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

„În eveniment a fost implicată o autoutilitară transport persoane de 8+1 locuri, condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Băileşti, judeţul Dolj, în care se mai aflau alte şapte persoane, şi un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în care se mai afla încă o femeie, în vârstă de 55 de ani, ambii din oraşul Rovinari, judeţul Gorj. În urma coliziunii, femeia, în vârstă de 55 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte nouă persoane, dintre care cinci bărbaţi şi patru femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Femeia care a decedat era pasageră în autoturism, la sosirea echipelor de intervenţie ea fiind găsită inconştientă. Celelalte nouă persoane implicate în accident prezentau diferite traumatisme şi au fost transportate la spital de echipaje SMURD şi de la Ambulanţă.

La intervenţie au participat pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, două echipaje SMURD şi o autospecială de primă intervenţie, precum şi cinci echipaje de la Ambulanţă.

„La sosirea primelor echipaje, o femeie a fost găsită în stare de inconştienţă, extrasă din autoturism şi preluată de echipajele medicale. Victima a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, dar fără rezultat favorabil. Celelalte nouă persoane, cinci bărbaţi şi patru femei, au fost transportate la spital de echipaje SMURD şi SAJ, conştiente şi cooperante, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.