Carambol cu peste 100 de mașini pe o autostradă din Italia. Două persoane au murit, cel puțin 50 sunt rănite

Carambol cu peste 100 de mașini pe o autostradă din Italia din cauza ceței groase. Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața în cumplitului accident, iar alte minim 50 au fost rănite. 70 de kilometri din autostradă au fost închiși.

06 feb. 2024, 12:37
Carambol cu peste 100 de mașini pe o autostradă din Italia. Două persoane au murit, cel puțin 50 sunt rănite

Cel puțin doi oameni au murit pe o autostradă din nordul Italiei într-un carambol în care au fost implicate peste 100 de mașini, anunță presa din Italia. Accidentul s-a produs luni pe A21, în provincia Brescia.

Citește și: Haos în lume: aproape 100 de morţi în Gaza după un bombardament, atentat cu 28 de morţi în Ucraina şi peste 50 de morţi în incendii în Chile

În urma accidentului în lanț, o mașină a luat foc, iar alte 20 de vehicule au fost grav avariate.

Din primele date, accidentul s-a produs din cauza vizibilității reduse ca urmare a ceții dense. Din cauza condițiilor meteo precare și  operațiunile de salvare au fost îngreunate. Echipele de descarcerare au avut mult de lucru după ce zeci de oameni au rămas încarcerați în mașini.

Citește și: Şef al mafiei din Italia, trădat de Cupidon. A fost capturat de Poliție în Franţa în timpul unei cine romantice

Circulația rutieră a fost închisă pe 70 de kilometri din autostradă.