Carambol cu trei maşini în Alba. Fetiţă de 7 ani rănită grav, preluată de SMURD

Val de tragedii în zi de sărbătoare, este alertă maximă pe şosele. O fetiță de 7 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost grav rănită într-un accident din județul Alba. Trei mașini s-au ciocnit violent. Copila a fost preluată de urgență cu un elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 12:37
Carambol cu trei maşini în Alba. Fetiţă de 7 ani rănită grav, preluată de SMURD

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, o femeie, de 31 de ani, din judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Vârtop-Arieşeni, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, care era condusă de un bărbat, de 30 de ani, din judeţul Arad. Imediat după impactul dintre cele două autovehicule, un bărbat care conducea un autoturism în acelaşi sens cu primul, Vârtop-Arieşeni, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de femeie, a precizat Poliţia.

Cel mai grav a fost rănită este o fetiţă, de 7 ani, cu traumatism cranio-cerebral. După ce medicii au stabilizat-o şi au intubat-o, fetiţa a fost preluată în stare gravă şi transportată la un spital din Tîrgu Mureş. În total patru persoane au fost rănite, toate fiind transportate iniţial la Spitalul din Cîmpeni.