Carambol din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate, şase maşini lovite

Şase maşini au fost avariate într-un carambol provocat de o şoferiţă care nu a acordat prioritate pe una dintre arterele din municipiul Galaţi, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

29 ian. 2018, 11:51
Carambol din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate, şase maşini lovite

O femeie de 52 ani, din Galaţi, a condus autoturismul pe strada Radu Negru şi, la intersecţia cu strada Traian, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 ani, un pasager de 35 ani din această maşină fiind rănit.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, într-un autoturism parcat pe banda întâi, care, la rândul său, a lovit o altă maşină parcată în spate.

Totodată, primul autovehicul, care nu a acordat prioritate, s-a răsucit în intersecţie şi a lovit cu spatele două maşini parcate în afara părţii carosabile.

Potrivit Agerpres, în cauză, poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi si: ACCIDENT ÎN CAPITALĂ. O şoferiţă de 18 ani a dărâmat gardul CET Grozăveşti FOTO