Carambol în Bucureşti, provocat de conducatorul unui cap tractor. Mai multe maşini, anexa unei locuinţe şi garduri au fost lovite

Conducatorul unui cap tractor a provocat haos în trafic, în Bucureşti. Şoferul a lovit un autovehicul şi anexa unei locuințe, după care și-a continuat deplasarea, apoi a pierdut controlul directiei de mers și a lovit mai multe autovehicule şi un gardul al unui imobil.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 09:00

Conducatorul unui cap tractor care se deplasa pe str. Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către str. Zetarilor pana sa ajungă in intersecția cu sos Giurgiului a lovit un autovehicul și anexa unei locuințe, după care și-a continuat deplasarea pe str.Luica, iar la intersecția cu sos.Giurgiului a pierdut controlul directiei de mers și a lovit mai multe autovehicule si un gardul al unui imobil situat pe str. Zetarilor.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului autovehicului care a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.

La locul accidentului s-au deplasat şi poliţiştii de la rutieră care efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentulului rutier.
Conducatorul capului tractor a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Circulația tramvaielor liniei 11 a fost restricționată pentru mai bine de jumătate de oră pe sos.Giurgiului sensul de mers către str. Zetarilor.