Carambol mortal la Sadova: o persoană a murit în drum spre spital, alte cinci sunt rănite. Accident grav şi în Teleorman

O persoană a murit și alte cinci persoane au fost rănite joi, în urma unui accident produs în localitatea Sadova, din judeţul Dolj.

09 mai 2024, 11:27
Carambol mortal la Sadova: o persoană a murit în drum spre spital, alte cinci sunt rănite. Accident grav şi în Teleorman

O persoană a murit şi cinci au fost rănite, joi, în urma unui accident produs în localitatea Sadova, din judeţul Dolj. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au stabilit cum s-a petrecut accidentul rutier.

”Un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, pe DN 55, pe raza localităţii Sadova, în direcţia către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bechet.  În urma evenimentului rutier, din nefericire, conducătorul auto de 75 de ani a decedat”, au anunţat poliţiştii.

Ei au precizat că celălalt şofer şi alte trei persoane, aflate în maşina sa precum şi o femeie, aflată în maşina condusă de bărbatul de 75 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ISU Dolj anunţased iniţial  că în accident au fost implicate şase persoane, dintre care una a fost declarată decedată.

”Din informaţii, 5 sunt conştiente şi cooperante şi o persoana decedată. Pe DN 55, localitatea Sadova, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, fără probleme privind valorile de trafic.

Trei angajaţi ai ADP din Alexandria, la spital după ce autoutilitara în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism 

Trei angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria au ajuns la spital, miercuri seară, după ce autoutilitara de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autovehicul. Şoferul autoutilitarei ADP nu ar fi acordat prioritate.

Un nou termen în dosarul accidentului provocat de Vlad Pascu la 2 Mai. Parinții tinerilor decedați ar putea fi audiați

Accidentul a avut loc pe strada Dunării din municipiul Alexandria, în zona Filatura, unde două autovehicule s-au ciocnit.
”În urma accidentului au rezultat trei victime, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 44 şi 51 de ani, conştiente şi cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria cu trei ambulanţe. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Jurnaliştii locali de la impactnews24.ro relatează că răniţii sunt angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria şi că doi dintre ei se aflau pe o platformă elevator pentru lucru la înălţime. Autospeciala ar fi intrat pe un drum cu prioritate fără ca şoferul să se asigure, fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar şi ai cărui pasageri nu au fost răniţi, notează sursa citată.

Citeşte şi

Accident teribil în Oneşti. Părinţii parintelui Nicolae Zaharia au murit după ce maşina s-a lovit de un stâlp