CARAMBOL pe A1 cu opt autoturisme şi două TIR-uri VIDEO

Opt autoturisme şi două TIR-uri au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe autostrada A1, două persoane fiind rănite şi preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă şi SMURD. Incidentul s-a produs după ce un TIR condus de un cetăţean turc nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

25 ian. 2014, 10:56
CARAMBOL pe A1 cu opt autoturisme şi două TIR-uri VIDEO

Un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa solicitat să acorde asistenţă medicală unei femei care a coborât din maşină pe autostrada A1 şi a fost accidentată de alt autovehicul intervine pe jos pentru a ajunge la rănită, în condiţiile în care circulaţia este blocată, relatează Mediafax.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat restrângerea numărului de judeţe care se află sub cod portocaliu de ninsori şi viscol. De asemenea, în perioada 25 ianuarie, ora 19:00 – 26 ianuarie, ora 22.00, 14 judeţe se vor afla sub o avertizare cod galben de viscol.

Coloana de maşini pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti se întinde pe câţiva kilometri.

Pentru a debloca autostrada prefectul de Argeş a dispus intervenţia armatei.

Pentru intervenţia pe A1 am trimis un autoblindat cu 17 militari şi o autoutilitară cu cadre ISU. Mai avem închis DN 7 şi speram ca la ora 17.00 să degajam drumul„, a declarat prefectul de Argeş, Cristian Soare.

CITEŞTE ŞI ACCIDENTE ÎN LANŢ pe A2. 20 de maşini s-au ciocnit, o persoană este ÎNCARCERATĂ

Două accidente în lanţ s-au produs, sâmbătă, şi pe Autostrada Soarelui. În primul carambol au fost implicate 20 de autoturisme, iar în cel de-al doilea doar trei.

Sâmbătă dimineaţă, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la 18 judeţe din sudul şi sud-estul ţării, până duminică la ora 22.00. Potrivit noii avertizări a ANM, se află sub cod portocaliu de viscol până duminică seară judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Girgiu, Dâmboviţa, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.