Accident pe drumul spre munte: Mai multe maşini s-au ciocnit. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident produs pe Drumul Naţional 1şi în care au fost implicate patru maşini, iar sensul de urcare către munte a fost blocat timp de circa 90 de minute.

RomaniaTV.net
02 aug. 2013, 13:57
Accident pe drumul spre munte: Mai multe maşini s-au ciocnit. Patru persoane au fost rănite

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că patru autovehicule care circulau pe sensul de mers Bucureşti – Braşov s-au ciocnit, în condiţii care nu au fost stabilite încă. În accident au fost rănite patru persoane, iar la ora transmiterii acestei ştiri mai multe ambulanţe se află la faţa locului, echipajele medicale acordând răniţilor primul ajutor.

În urma accidentului sensul de mers Bucureşti – Braşov al DN 1 a fost blocat timp de mai multe zeci de minute, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate pe cele două benzi ale sensului de coborâre dinspre munte, fiind dirijat de către poliţişti. În zonă se circulă cu viteză redusă şi s-au format coloane de maşini.