Carambol pe E85. Tată și fiu în stare gravă în urma impactului dintre trei TIR-uri și două mașini

Un accident grav de circulaţie în care au fost implicate cinci autovehicule - două autoturisme şi trei TIR-uri - s-a produs luni dimineaţă pe DN2 ( E85 ), în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău. Trei persoane au fost rănite grav. Între victime sunt și doi bărbați, tată și fiu. Tânărul a fost în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat în secţia U.P.U..

20 mart. 2023, 09:30
Carambol pe E85. Tată și fiu în stare gravă în urma impactului dintre trei TIR-uri și două mașini

Un accident în lanţ s-a produs luni dimineaţă pe ÐN2 E85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Cinci autovehicule, conduse de şoferi cu vârste cuprinse între 21 şi 62 de ani, din Vadu Paşii (judeţul Buzău), Prahova şi Ucraina. Patru dintre vehicule se deplasau pe direcţia de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers.

Citește și: Cristian, directorul unei școli din Tecuci, și-a pus capăt zilelor pe Drumul Morții – E 85: „Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv”

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost răniți. Tânărul de 21 de ani a fost în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat în secţia U.P.U.-SMURD, situaţia lui fiind critică. La spital au ajuns și tatăl lui, de 47 de ani, și al șofer în vârstă de 62 de ani din Prahova.

Tatăl șoferului de 21 de ani a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng.  El este stabil, conştient, în curs de investigaţii.

Citește și: Un șofer de BMW a făcut praf două mașini și a rănit un alt șofer, într-o cursă nebună prin Pantelimon

Ca urmare a cercetărilor la faţa locului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe E85, între municipiul Buzău şi Râmnicu-Sărat.

Potrivit buzoienii.ro, șoferul de 21 de ani ar fi vrut să vireze stânga către Sudiți (Poșta Câlnău) moment în care a fost izbit din spate de autotrenul de Prahova (șofer de 62 de ani, care rula dinspre Buzău spre Rm. Sărat). În accidentul în lanț au mai fost implicate un taxi și o cisternă de Ucraina, dar doar cu pagube materiale.