Cristian, directorul unei școli din Tecuci, și-a pus capăt zilelor pe Drumul Morții – E 85: „Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv”

Cristian a decis să își ia adio de la viață intrând cu mașina într-un TIR de pe contrasens, în timp ce conducea pe E 85.

19 mart. 2023, 22:14
Cristian, directorul unei școli din Tecuci, și-a pus capăt zilelor pe Drumul Morții – E 85: „Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv”
Cristian a decis să își pună capăt zileleor la vârsta de 37 de ani

Cristian era directorul unei școli gimnaziale din Tecuci. Bărbatul a decis să se sinucidă și a intrat cu mașina într-un TIR de pe contrasens, pe E 85, cunoscut drept Drumul Morții. Acesta a anunțat că va recurge la gestul necugetat, dar nimeni nu l-a crezut.

Directorul în vârstă de 37 de ani a mai avut o tentativă de sinucidere anul trecut, dar a rămas la conducerea școlii gimnaziale la care era angajat. Manevra care i-a adus sfârșitul a avut loc în comuna Pufești, pe E 85, lovind din plin un TIR care era condus regulamentar.

„A fost un profesor bun, iubit de către copii și un foarte bun director”, a declarat Luci Costin, primarul din Tecuci.

„Dragul meu băiat, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv… tati o să te vegheze de sus, de la îngeri”, a fost mesajul lui Cristian, acum un an, la prima tentativă de sinucidere.

Citește și: Cel puțin 19 morți în urma unui accident de autobuz. Cum s-a produs carnagiul, scene cutremurătoare GALERIE FOTO

Atunci, prietenii au semnalat autoritățile, iar bărbatul a fost oprit de polițiști în timp ce încerca să se arunce de pe barajul de la Movileni. Directorul a negat că a scris acel mesaj și a susținut că telefonul i-a fost furat de cineva și a scris în locul lui.

De această dată, Cristia și-a anunțat fosta soție printr-un mesaj pe Whatsapp.

„Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi.. vei afla că am făcut accident cu un TIR… Asta trebuie să știe **** (n.r numele copilului) de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus… Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la trei ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta… ultimii doi ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie…

Da, acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii transferați în cont, 300 milioane am transferat pentru ***… nu am fost un tată bun pentur **** în ultimii doi ani… merita un om care să îi fie alături zi de zi… am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine… el voia doar să se joace și eu nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru… am încredere în **** că va fi lângă voi… te iubesc ****. Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui **** pensie de urmaș”, a fost mesajul de adio lăsat de Cristian.

Citește și: Accident cu români în Ungaria. Un șofer a murit pe loc strivit în cabină

Ce l-a făcut pe Cristian să recurgă la acest gest

Bărbatul a suferit enorm din cauză că, în trecut, și-a abandonat soția și copilul pentru a se însura cu o altă femeie, dar cu care relația nu a funcționat.

„A siferit mult. Îl vedeam mai mereu cu copilul. Foarte bun om a fost, nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat o vecină.

„Orice amenințare de sinucidere trebuie luată în serios. De foarte multe ori, amenințările ascund foarte multă suferință, frustrare, dar de multe ori chiar sunt situații mai grave, când ascund o depresie profundă care trebuie neapărat tratată. Ajutorul principal trebuie să vină din partea specialistului”, a declarat psihologul Keren Rosner.