Carantină la Australian Open. Iubita unui tenismen s-a plâns că trebuie să se spele singură pe cap

Carantină la Australian Open. Pandemia de coronavirus creează probleme înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, programat între 8 şi 21 februarie. Nu mai puţin de 72 de sportivi au fost plasaţi în carantină, după ce mai multe persoane au fost testate pozitiv.

19 ian. 2021, 11:14
Carantină la Australian Open. Iubita unui tenismen s-a plâns că trebuie să se spele singură pe cap
Vanessa Sierra s-ar fi plâns că trebuie să se spele singură pe cap

Carantină la Australian Open. Novak Djokovic a încercat să schimbe regulile de carantină la care sunt supuși jucătorii, însă premierul statului Victoria, Daniel Andrews, nici n-a vrut să audă de sugestiile campionului sârb.

Nick Kyrgios a reacţionat dur, după ce Novak Djokovic a cerut relaxarea măsurilor de restricţie de la Australian Open.

Într-o postare pe Twitter, rebelul australian a scris că liderul mondial este doar „o unealtă”. Kyrgios nu a ratat ocazia de a o critica pe partenera prietenului său, Bernard Tomic, după ce aceasta s-a plâns de mâncarea de la hotel şi de faptul că trebuie să se spele singură pe cap, scrie BBC, citat Digi Sport.

Carantină la Australian Open

Să nu se supere Bernie, dar domnişoara lui clar nu are nicio perspectivă. Scene ridicole„, a scris Kyrgios pe Twitter, iar postarea sa a fost preluată imediat de presa din întreaga lume.

Vanessa Sierra susţine că vorbele ei au fost scoase din context şi că a primit ameninţări cu moartea, după ce afirmaţia ei în privinţa spălării părului a făcut înconjurul lumii în mediul online.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, nemulţumită de carantina strictă impusă de organizatorii Australian Open

Simona Halep, interviu inedit în carantină, de la balconul hotelului

Simona Halep le-a acordat un interviu inedit unor realizatori radio care s-au urcat, cu un megafon, pe acoperișul clădirii de lângă hotelul din Adelaide unde este carantinată campioana en-titre de la Wimbledon.

Doi prezentatori de la un post de radio local au profitat de faptul că sediul lor se află chiar în vecinătatea hotelului unde se află în carantină, la Adelaide, mai mulți sportivi importanți, între care şi Simona Halep. Erin Phillips și Soda au urcat pe acoperiș și le-au urat „bun venit”, ei transmiţându-şi mesajul printr-un megafon.

Am vrut să-i întâmpinăm pe noii noștri vecini de cartier. Se întâmplă că noii noștri vecini să fie șase dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. Serena Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovici, Simona Halep, Naomi Osaka și Dominic Thiem sunt în carantină la un hotel situat chiar peste drum de studiourile noastre.

Erin Phillips și Soda au urcat pe acoperișul studioului nostru pentru a încerca să ne prezentăm. Și, băiete, am dat de aur din prima zi!

 Incredibila Simona Halep și antrenorul ei (Darren Cahill) au ieșit pe balconul lor pentru a ne face cu mâna. Ea a dezvăluit că s-a trezit devreme și că nu a deranjat-o tot zgomotul pe care îl făceau oamenii noștri. În următoarele două săptămâni, Erin&Soda vor urca pe acoperiș pentru a încerca să-i distreze pe noii vecini”, se arată pe site-ul postului Mix102.3, din Adelaide.