Carantină la Dobroești. Victor Ponta: „Dacă îl închideau și pe domnul Orban, era prima dată când mă bucuram că fac carantină”

Președintele Pro România, Victor Ponta, a vorbit, duminică seara, la România TV, despre epidemia de coronavirus și despre ceea ce nu face actualul guvern. Liderul Pro România Victor Ponta a făcut o glumă la adresa premierului Orban, care locuieşte la Dobroești.

22 nov. 2020, 19:42
Carantină la Dobroești. Victor Ponta: „Dacă îl închideau și pe domnul Orban, era prima dată când mă bucuram că fac carantină”

Carantină la Dobroești.  „Urmează 6 decembrie și apoi vom fi închiși cu toții. România se închide pe bucăți, deși nu se știe de ce într-un loc se închide și în altul nu. Economia românească se duce de râpă și noi nu vrem să folosim ceea ce se folosește în alte țări.Nu facem teste rapide. Comisia Europeană a recomandat acest lucru. Costă 40 de lei un asemnea test. Cu acest test poți să deschizi școlile, am putea să-l folosim în spitale. Am aflat de la un medic că în Sibiu nu sunt teste, iar în Constanța peste 5 zile te programează la test.

Ponta analizează deficitul bugetar: La 5 miliarde deficit, „PUIE MONTA”! La 100 de miliarde „Guvernul administrază foarte bine”

Noi nu testăm în România dintr-un motiv. Când testezi mai mult, apar mai multe cazuri. Pentru obiectivul de a da bine la alegeri, noi nu facem nimic. Nu există campanie electorală, pot să scriu pe rețelele sociale. dar omul vrea să-l vadă în ochi pe candidatul Ponta. Nu s-a dorit să se facă campanie electorală.Noi de 6 ani nu avem nici o dezbatere între candidați.

Sper ca oamenii să vină la vot, sper și-mi doresc ca românii la vot pentru a schimba acest guvern”, a spus Victor Ponta.

Carantină la Dobroești. Victor Ponta, președintele Pro România, l-a ironizat, duminică seara, pe premierul Ludoivic Orban, în direct la România TV. „Eu am fost împotriva amenzilor. În primăvară a fost un campionat mondial. Amenzi că a ieșit p bătrână până la colț să-și ia amendă. Lumea îi înjură pe polițiști, dar el a primit un ordin. Înjură-i pe șefii politici ai acestora. Am văzut că au închis localitatea în care stă premierul. Dacă îl închideau și pe domnul Orban, era prima dată când mă bucuram că au făcut carantină”, a spus Victor Ponta.

Dobroești este una dintre localitățile din Ilfov care au intrat în carantină timp de 14 zile. Acolo locuiește și premierul Ludovic Orban.

Premierul a  declarat recent că locuiește în Dobroești și că, în situația carantinării comunei, va fi suficient să prezinte legitimația de serviciu.

„E suficientă legitimația de serviciu, nu trebuie obligatoriu declarația. (…) Dacă mă duc la muncă, pot să mă duc la muncă… dacă mă duc la spital, mă duc la spital. Misiunea poliției și a jandarmeriei este să stabilească un plan”, spunea Orban.