Caravană electorală, atacată cu bolovani. O tânără a fost rănită VIDEO

O tânără care făcea parte dintr-o caravană a candidatului independent la şefia Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, a fost rănită, iar o maşină a fost avariată, după ce un localnic, aflat pe lista de consilieri a PNL din localitatea Poşta Câlnău, a aruncat înspre autoturism cu un bolovan.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 17:31
Caravană electorală, atacată cu bolovani. O tânără a fost rănită VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, comisarul şef Florina Crucianu, marţi după-amiază, la Serviciul de urgenţă 112 s-a primit o sesizare prin care era semnalată spargerea geamului unui autoturism ce făcea parte dintr-o caravană electorală, scrie Mediafax.

„După primirea apelului, la faţa locului, a fost direcţionat un ehipaj de la Poliţia Rurală Mărăcineni, care a început activităţile ce se impun pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat Crucianu.

Din primele informaţii, incidentul, produs în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, a avut loc în momentul în care prin comună trecea o caravană de susţinători, membri ai PSD Buzău, ai candidatului independent Victor Mocanu.

Tinerii social-democraţi, au povestit că împărţeau localnicilor pixuri şi calendare în momentul în care un bărbat a început să le adreseze injurii, iar la un moment dat a aruncat cu un bolovan înspre un autoturism din caravană.

O tânără care se afla în maşină a fost rănită, iar luneta maşinii a fost spartă. Victima a avut nevoie de ajutor medical, un echipaj SMURD deplasându-se la faţa locului pentru a o consulta pe tânără, care a spus că îşi rezervă dreptul de a depune plângere împotriva localnicului agresiv.

Tinerii social-democraţi susţin că în timpul incidentului bărbatul şi-ar fi dat jos pantalonii.

Localnicul este pe lista de consilieri ai PNL în comuna Poşta Cîlnău.

După incident, vicepreşedintele PNL Buzău, senatorul Marian Cristinel Bîgiu, a declarat că se delimitează de comportamentul bărbatului din Poşta Cîlnău şi spune că va propune excluderea sa din formaţiunea liberală.