Cardiologul braşovean care şi-a violat pacienţii chiar în spital a fost reţinut

Medicul violator de la Braşov a fost reţinut de procurorii DIICOT. În acelaşi dosar este acuzat şi Miss Travesti România 2010. Traian Cojocaru, denumit Dana de Kronstadt, este cercetat de DIICOT pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu doi minori. Între timp, noi informaţii şocante ies la iveală. Medicul şi-a violat pacienţii chiar în spitalul în care lucra.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 11:48
Cardiologul braşovean care şi-a violat pacienţii chiar în spital a fost reţinut

Medicul Horaţiu Rus trata la Spitalul Judeţean din Braşov numai adulţi, astfel că este posibil ca victimele să fi fost racolate fie prin intermediul reţelei de proxeneţi, fie prin cabinetul său privat.

Medicul, de asemenea, se ocupa cu relaţii de tip homosexual. Mai mult decât atât, era unul dintre cei care racola astfel de tineri în vederea practicării de relaţii homosexuale cu minori.

Doctorul este acuzat că a violat doi băieţi aflaţi sub tratament medical. Procurorii DIICOT monitorizau reţeaua de aproximativ trei luni. Minorii erau racolaţi din orfelinate sau din alte zone rău-famate.

Acei tineri care erau din familii sărace şi pentru avantaje materiale erau racolaţi din diferite locuri din Braşov. De asemenea, erau traficaţi de către diferite persoane care se ocupau cu relaţiile sexuale de tip homosexual.

Relaţiile sexuale erau întreţinute într-un club din Braşov, în locuri special amenajate.

Medicul este şi cadru didactic de 10 ani la Facultatea de Medicină a Universităţii Transilvania Braşov.

„Din punct de vedere profesional, nu au fost problerme şi nu au fost sesizări în sens negativ privitor la activitatea lui, profesional s-a achitat de toate sarcinile. Este surprindere şi pentru noi, ca membrii ai conducerii Facultăţii de Medicină este neplăcută o astfel de veste”, a declarat Lazăr Onisei, decanul Facultăţii de Medicină, Universitatea Transilvania Braşov.

Medicul şi alte şase persoane au fost reţinute pentru sex cu minori şi proxenetism. Toţi vor fi prezentaţi Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Medicul Horaţiu Rus, cercetat de DIICOT Braşov pentru acte sexuale cu minori, este un renumit cardiolog şi lucrează la Spitalul Judeţean Braşov, dar şi la un cabinet privat.

În dosar mai sunt cercetate alte trei persoane, membri ai grupării – Măciucă Daniel-Sebastian, de 31 de ani, Lazarovici Valentin, de 40 de ani şi Borşan Florentin-Ovidiu, în vârstă de 32 de ani – care au recrutat şi cazat 14 tineri de sex masculin, majori şi minori, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, i-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani, potrivit DIICOT.