Care a fost, de fapt, motivul pentru care Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate: „Nu am voie să vorbesc”

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, artistul anunța că se află într-o pauză vocală, iar fanii s-au îngrijorat și s-au gândit că este vorba despre ceva mult mai grav.

14 feb. 2023, 09:52
Care a fost, de fapt, motivul pentru care Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate: „Nu am voie să vorbesc”
Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate. Din fericire, artistul se simte foarte bine, după cum a precizat și el și chiar va susține un concert la Sala Palatului, unde își invită toți fanii pentru a vedea că totul este bine.

Citește și: STENOGRAME INCENDIARE Discuții erotice pe WhatsApp între Dan Bittman și Ioana Popescu: Deci, te aștept azi sau pot să mănânc ceapă?

Motivul pentru care Dan Bittman a spus că are probleme de sănătate

Se pare că artistul nu s-a aflat în nicio pauză vocală, a vrut doar să evite să discute cu un jurnalist.  „M-a sunat o doamnă din presă și nedorind să vorbesc cu dumneaei, i-am spus că sunt în pauză vocală și nu am voie să vorbesc și i-a scris imediat la o oră un titlu, în care a scris că am răgușit și că nu pot să vorbesc. Așa că sunt ok. Să nu se panicheze și să vină repede miercuri la 20:00 la Sala Palatului și o să vadă cu ochii și o să audă cu urechile lor, dacă este bine sau dacă este rău”, a precizat Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni TV.

Dan Bitman va urca pe scenă alături de colegii săi de la Holograf, alături de care va susține un concert spectaculos. De asemenea, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe romanești muzică rock din România a anunțat că va cânta câteva melodii de pe noul album intitulat „Cum bate inima ta”.

Așadar, Holograf revine la Sala Palatului cu un concert de neratat și un album nou. Pe 15 februarie 2023, îndrăgita trupă va cânta celebrele piese lansate în cei peste 40 de ani de carieră.

În urmă cu câțiva ani, solistul trupei Holograf a fost la un pas de a se retrage de pe scenă, după ce a rămas fără voce, ca urmare operației pe carotidă, care a fost realizată într-o clinică din Viena.

De asemenea, Dan Bittman le-a cerut atunci colegilor săi să găsească un alt solist, pentru a-și putea onora evenimentele. Minunea s-a produs atunci când artistul începuse să se resemneze deja cu ideea că nu va mai urca pe scenă și chiar lua în calcul să se reorienteze spre un alt domeniu.

El și-a revenit spectaculos după ce un medic i-a recomandat un tratament cu o pastilă care costa doar 16 lei. Dan Bittman cântă în prezent doar împreună cu colegii săi. „Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf”, a mărturisit celebrul artist.