Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai: „Nu sunt singur”

Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai. Este unul dintre cei mai mari "cuceritori" din showbiz, artistul a frânt multe inimi şi încă o mai face, deşi a trecut de prima tinereţe. Recent, câteva imagini i-au pus pe gânduri pe fani.

15 oct. 2022, 11:32
Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai: „Nu sunt singur”
Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai

Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai. Cântăreţul a participat, zilele trecute, la un eveniment monden, organizat de Cătălin Botezatu, iar artistul a fost fotografiat în compania lui Denise Rifai. Nu doar că au stat unul lângă altul la eveniment, însă, au şi plecat împreună, potrivit Click.ro.

Dan Bittman rupe tăcerea după ce a fost fotografiat cu Denise Rifai

Când a venit vorba despre statutul său sentimental, artistul a dezvăluit că nu este singur, însă nu a confirmat vreo relație, lăsând să se înțeteagă că fiii săi sunt prioritatea sa.

Despre evenimentul lui Cătălin Botezatu, la care a participat și Denise Rifai, Bittman spune că „sunt multe povești” și că a mers acolo doar pentru a se revedea cu prietenii.

Citeşte şi: Ioana Popescu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Am avut chef să ies și să mă văd cu o grămadă de prieteni. M-am revăzut cu Botezatu după foarte multă vreme. Cătălin era asociat la un bar de pe Calea Moșilor și eu fusesem invitat de Aura Urziceanu. Atunci ne-am cunoscut. Sunt povești, multe povești.

Eu zic că e mult 80% (n.r.: dintre femei, întrebată de reporter cum e să fie dorit de atâtea doamne și domnișoare) să mă iubească. Mă simt bine în pielea mea. Unele doamne au o părere bună despre mine, celelalte au greșit definitiv și irevocabil.

Toate greșelile din relații au fost ale mele. Nu sunt singur. Am și trei băieți minunați. Ne facem programul împreună. Plus că meseria pe care o am mă face să fiu în mijlocul oamenilor. Nu pot vorbi de singurătate”, a povestit Dan Bittman, la Prima TV.