ULTIMELE CUVINTE ale membrilor ECHIPAJULUI Boeing-ului DISPĂRUT în Asia

Publicat: Miercuri, 12 Martie 2014 16:21 // Actualizat: Joi, 13 Martie 2014 09:11 // Sursa: romaniatv.net

O nouă informaţie despre avionul Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines dispărut fără urmă a venit, miercuri, de la Beijing. Ambasadorul din Kuala Lumpur aflat acolo a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care le-au schimbat piloţii aeronavei cu turnul de control.

Foto: Reuters

Ultimele cuvinte transmise de piloţii cursei MH370 controlorilor de zbor au fost: "Este în regulă. Noapte bună!...", după cum a declarat ambasadorul Malaeziei la Beijing, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit The Telegraph.

Ambasadorul Iskandar Sarudin nu a dat alte informaţii rudelor celor daţi dispăruţi, cu excepţia celei potrivit căreia echipajul transmisese mesajul înainte de a intra în spaţiul aerian al Vietnamului, informează aceeaşi publicaţie.

Curioase, familiile celor daţi dispăruţi au făcut presiuni asupra ambasadorului pentru a obţine mai multe informaţii despre soarta acestora, însă ambasadorul le-a spus că "nu a venit timpul" pentru dezvăluirea informaţiilor militare autorităţilor civile.

Căutările avionului, care au intrat în cea de-a şasea  nu au dus la niciun rezultat până acu. Avionul avea la bord 239 de persoane, între care 153 erau de origine chineză. Aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor între Malaeyia şi Vietnam. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mar 16:32
... .recentcomments a{display:inline!important;padding:0!important;margin:0!important} var...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H