Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner. Ți se face pielea de găină

Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner. Din păcate, actrița s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Întreaga familie a fost alături de ea și i-a oferit toată dragostea și liniștea de care a avut nevoie în ultimele clipe din viața ei.

24 nov. 2023, 09:59
Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner. Ți se face pielea de găină
Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner

Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner. Moartea actriței a adus multă durere în sufletele tuturor, mai ales pentru membrii familiei. Artista a avut o relație foarte apropiată cu fiica ei, care i-a fost cel mai mare sprijin în această perioadă cruntă. La doar 15 ani, Rita a dat dovadă de putere și curaj.

Citește și: Legătura stranie dintre Rona Hartner și Stela Popescu. Ți se face pielea de găină instant! Puțină lume știe asta

Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner

Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale, iar acest lucru a adus multe lacrimi și suferință în sufletul ei. Actrița a sperat până în ultima clipă că își va reveni și va învinge cancerul, așa cum a făcut-o și în trecut.

În momentul când și-a văzut fiica plângând, a încercat să îi ridice moralul, să fie optimistă că totul va fi bine. Artista i-a spus că dacă murea în acel moment, ar fi fost foarte tristă ș i-ar fi dus dorul foarte tare.

Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

Artista a devenit cunoscută după interpretarea remarcabilă din filmul „Gadjo Dilo”. Rolul i s-a potrivit perfect, a pus-o în valoare în toată splendoarea și așa a ajuns să cunoască un succes formidabil în lumea actoriei.

S-a spus chiar, la un moment dat, că Rona Hartner ar fi fost amanta fostului președinte al României, Emil Constantinescu. Zvonul i-a adus și succes, dar i-a pătat foarte mult și imaginea, motiv pentru care a încercat prin toate metodele, chiar și publice, să elimine aburii suspiciunii.

Regretata artistă a mărturisit că acest scandal i-a afectat foarte mult cariera. Era la început de drum, își dorea să intre în lumea teatrului și știa că are un drum anevoios de parcurs, iar această bârfă i-a provocat multe probleme. Nu voia să devină vedetă prin aceste metode, spera doar să fie cunoscută în rândul artiștilor.

În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate. Am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu.

Acel scandal mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare și, în același timp, m-a făcut un pic cunoscută dar mie mi-a făcut un prejudiciu de imagine”, a dezvăluit vedeta în emisiunea lui Denise Rifai.