Care dintre cei trei juraţi a câştigat noua amuletă: „Poţi lua la tine în echipă un concurent care a fost eliminat din celelalte două”

Noua ediţie Chefi la cuţite a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, când cei trei juraţi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, au trebuit să gătească pentru o nouă amuletă. Cel care a jurizat proba şi a desemnat câştigătorul a fost chef Henrik Sebok.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 19:38

Florin Dumitrescu a pregătit un storceag de sturion, în timp ce Sorin Bontea a ales să gătească o salată de crab și Cătălin Scărlătescu a ales o super rețetă de black cod.

După ce a degustat cu multă atenție din cele trei preparate, chef Henrik Sebok a avut de luat o decizie grea, căci toate farfuriile au fost extrem de apreciate. Totuși, la final, doar una poate să iasă învingătoare, iar aceea a fost cea a lui Cătălin Scărlătescu, mândru posesor al unei colecții impresionante de amulete, în acest sezon.

Eu am fost ăla puturos. Pot să spun că nu m-am omorât cu munca azi, recunosc„, a declarat Sorin Bontea.

Nu, nu ştiu să pierd, nu îmi place să pierd şi mă enervează maxim. Am o singură amuletă câştigată şi mă frustrează„, spune chef Dumitrescu.

Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat ce beneficiu este pus la bătaie. „Poți lua la tine în echipă un concurent care a fost eliminat din celelalte două echipe„, a spus Gina Pistol.