Care dintre vedetele serialului „Neveste disperate” merge săptămânal la psihiatru

Actriţa Marcia Cross, una dintre protagonistele serialului "Neveste disperate", merge săptămânal la psihiatru, întrucât are nevoie de acest ajutor de specialitate pentru a rezista mai bine în faţa presiunii exercitate de viaţa de vedetă.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 17:28
Care dintre vedetele serialului „Neveste disperate” merge săptămânal la psihiatru

Deşi actriţa americană a făcut masteratul în psihologie la Universitatea Antioch din Los Angeles, ea a decis să solicite ajutor profesionist pentru a o ajuta să reziste mai bine în faţa stresului, potrivit Mediafax.

„Da, merg la psihiatru. Faptul că pot să vorbesc cu cineva şi că primesc un răspuns este cu adevărat important. Creştem permanent. Viaţa este o călătorie spirituală. Dacă am timp sâmbătă, încerc mereu să îmi trec în agendă o şedinţă”, a spus actriţa.

„M-am aflat sub o presiune atât de mare, pentru atât de mult timp, iar acum încerc să îmi fac viaţa puţin mai uşoară. Încerc să nu mai fiu stresată din cauza unor lucruri, ci doar să savurez momentul”, a adăugat Marcia Cross.

Actriţa americană a avut parte de multe probleme în ultimii ani. Medicii i-au recomandat repaus total, la pat, în 2007, după naşterea fiicelor sale gemene, iar soţul ei Tom Mahoney a fost diagnosticat cu cancer în 2009. În cele din urmă, soţul ei a câştigat lupta cu cancerul.

Primul partener de viaţă al actriţei, Richard Jordan, a murit din cauza unui cancer cerebral în 1993.

Difuzat în Statele Unite începând cu toamna anului 2004, serialul „Neveste disperate” se bucură de o foarte mare audienţă. Serialul, care prezintă ipocrizia vieţii bogătaşilor din suburbiile americane, a fost preluat de televiziunile din peste 130 de ţări, inclusiv în România.